Prolympia Jönköping

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå. Skolan är fristående och fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa – och nu söker vi en ny kollega som kan bidra till vår verksamhet. Skolan ligger centralt med närhet till idrottsarenor, Vätterstranden och Rosenlundsområdet. Här går 600 elever från årskurs F-9, och vi har 70 anställda.

Om dig

Att arbeta i skolan är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjligheter att utvecklas maximalt söker vi rätt personer. Vi söker dig som ser vikten av kollegial samverkan och har ett ämnesintegrerat och elevaktivt arbetssätt.  Med din vilja och drivkraft vill du vara med och utveckla vår verksamhet. Du har också ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Vidare ser vi gärna att du delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog på Prolympia arbetar du tillsammans med andra fritidspedagoger och övriga lärare med att planera den dagliga verksamheten både inom undervisning men också fritidshemsverksamhet. Du kommer också att tillhöra och aktivt delta i ett arbetslag samt andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker erhåller eftergymnasial utbildning två år eller längre inom pedagogik och lärarutbildning med legitimation och behörighet att arbeta som fritidspedagog/lärare i fritidshem.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i pedagogiskt arbete och är van att använda tekniska hjälpmedel. 

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi önskar tillsätta tjänsten i augusti 2018. 



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2018
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/13
Kontakt
  • Jessica Karlsson, 036-2993751
  • Rickard Leo, 036-2993753
Publicerat 2018-04-03
Sista ansökningsdag 2018-05-03

Tillbaka till lediga jobb