Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare, flera tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTabergs förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-08-03
Sista ansökningsdag2020-03-29
Referensnr20-60-0483
Publicerad2020-03-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tabergs förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-08-03
Sista ansökningsdag
2020-03-29
Referensnr
20-60-0483
Publicerad
2020-03-10

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och för att undervisning sker enligt förskolans styrdokument. Utifrån dessa utformar, leder och utvecklar du och övriga arbetslaget en utbildning där all barn får omsorg och ges möjlighet att utvecklas och lära utifrån sina behov och förutsättningar.
Hos oss får du många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med kollegor.

Välkommen att söka tjänst hos oss på Tabergs förskoleområde.
Samhället Taberg med sitt sägenomspunna och vackra berg i blickfånget har fyra kommunala förskolor som ingår i Tabergs förskoleområde. Tabergs förskola, Tahe förskola, Ullstigens förskola och Åsa förskola med tillsammans ca 165 barn och ca 40 anställda. Alla förskolorna har nära till natur och spännande lekmiljöer.
Just nu har vi lediga tjänster på Åsa förskola, Tahe förskola och Ullstigens förskola.
På vårt område finns kunnig och engagerad personal som arbetar utifrån våra kärnvärden gemenskap, engagemag och nytänkande. Vi har ett tillåtande och stöttande klimat där vi tillsammans ger barnen de bästa förutsättningar för att utveckla sina förmågor och kunskaper. På vår pedagogiska utvecklingstid tar vi tillvara på varandras erfarenheter genom ett kollegialt lärande. Just nu är våra utvecklingsområden undervisning i förskolan, språkutveckling samt tillgängliga lärmiljöer. Vår målsättning är att lägga all planering, reflektion och mötestid under dagtid. Vi tar också emot studenter från Jönköping University. 

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation, eller går sista året på lärarutbildningen är du också välkommen att söka.
Som person bidrar du till vårt positiva arbetsklimat genom att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du har god samarbetsförmåga och ett engagemang i ditt arbete.  Du är också tydlig i ditt ledarskap som pedagog samt har förmåga att anpassa dig efter olika förutsättningar. Vi ser det som meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du har goda kunskaper i IKT. Du bör också ha en god förmåga att omsätta teori och praktik och bedriver en medveten undervisning för att genom tillgängliga lärmiljöer och målstyrda processer utveckla varje barns kompetens och kunskap. Kunskap i TAKK är ett plus.
Är du nyutexaminerad förskollärare har du stöd av mentor under första året.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara långt.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Om du vill veta mer
Rektor: Anneli Dalberg 036-103995
Ledningsresurs: Carina Johansson 036-103856
Lärarförbundet: Caroline hillevärn 036-103930

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb som vi annonserar just nu. Välkommen med din ansökan!

En man som skrattar iklädd tröja med logotyp Jönköpings kommun.

Text