forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vill du vara med och starta upp en ny enhet? Vi söker dig som är förskollärare!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Vill du vara med och starta upp en ny enhet? Vi söker dig som är förskollärare!

Om arbetsplatsen

Tilltalas du av hundraspråklighet, okodat material och ett projekterande arbetssätt? Då är du välkommen att vara med och starta upp en ny förskola centralt i Vaggeryd. Förskolans verksamhet kommer att finnas i samma hus som ReMida nya filial. ReMida är vårt kreativa återanvändningscenter där rest- och spillmaterial blir till en pedagogisk resurs.

Här kommer det finnas ateljéer både inne och ute. Den stora och lummiga gården blir en tillgång i undervisningen i Vaggeryds kommuns gemensamma tema; Hållbar Framtid. Pedagogisk dokumentation och ett projekterande arbetssätt ligger till grund för förskolans arbete.

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss.

Arbetsuppgifter

Här har du som förskollärare en unik möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans med ReMidas pedagogista och ateljerista. Hos oss arbetar du aktivt med att utveckla positiva, hållbara och hundraspråkliga miljöer där det okodade materialet utgör basen i lärmiljöerna. Miljöerna skapas tillsammans med och utifrån barnen och har sin grund i läroplanens mål.

Förskolan arbetar i tema där barnens frågor, intressen och nyfikenhet påverkar val av innehållet. Med hjälp av verktygen observation, dokumentation och reflektion synliggör du barns lärprocesser; enskilt och i grupp. Verktygen hjälper dig också att ta ut riktningen för nästa steg i det pedagogiska arbetet.

Vi ser att du som person är utforskande, nyfiken och reflekterande i ditt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och intresserad av pedagogisk dokumentation som förhållningssätt.

Om du är nyexaminerad förskollärare erbjuder vi dig en mentor under ditt första arbetsår och vi avsätter tid för både mentor och nyexaminerad att mötas i reflektion kring den egna praktiken.

I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret före anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-23

Heltid
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   22/196

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Vill du vara med och starta upp en ny enhet? Vi söker dig som är förskollärare!

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen