forskolejobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare ska du tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. Tillsammans har ni ett ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du deltar i nätverk och pedagogisk utvecklingsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker en drivande barnskötare som delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder, bygga sin förskola tillsammans med andra. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling både inomhus och utomhus.
Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga, vara initiativrik samt ha god social kompetens och ett öppet sinne för dialog med kollegor. 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Med möjlighet till förlängning Eller enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   BUN/2019/0085/023

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt schema

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-05-31

Arbetsplats
Stockholms län

Kommun
Nynäshamn

Yrkeskategori
Barnskötare

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
3

Kontaktperson

Kathy Andersson
Förskolechef 08-520 735 05
kathy.andersson@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter
08-520 680 00

Vikarierande barnskötare till Ösmo förskoleområde

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb