forskolejobb.se

Södermalmsskolan – en skola att räkna med!

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har 850 elever och 125 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs!

Läs gärna om Södermalmsskolan på www.sodermalmsskolan.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Du är mentor och ansvarar för förskoleklassverksamheten i en förskoleklass. I arbetslaget ingår tre förskolleklasser så du kommer att samverka med två andra förskollärare och fem fritidspedagoger kring eleverna.

Kvalifikationer

Du ska

  • ha förskollärarlegitimation och ha behörighet att undervisa i förskoleklass
  • ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever
  • ha god samarbetsförmåga
  • alltid ha eleverna i fokus
  • kunna arbeta ämnesövergripande
  • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i förskoleklass. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

Att du använder IT som en naturlig del i förskoleverksamheten är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till iPads.

Villkor

Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig. Du ska vid eventuell intervju kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Tjänsten är en ferietjänst, 40+5, med tillträde 8 augusti 2019.

Vi söker nu en förskollärare/lärare i förskoleklass i grundskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Dela detta jobb