forskolejobb.se

Ugglumsledens förskola söker förskollärare

Företag Partille kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-24

Ansök nu

Ugglumsledens förskola söker förskollärare

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag drygt 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Arbetsuppgifter

Välkommen som förskollärare hos oss på Ugglumsledens förskola!
Förskolan består av sex avdelningar, varav fyra av dessa är för yngre barn och två är för äldre barn. 

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter att vara en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Här arbetar du tillsammans med härliga engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus. Vårt arbete inspireras av Reggio Emilia filosofin och vi söker dig som finner denna intressant. 

Vi har upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger som drivs av utvecklingspedagog och rektor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi vill även att du har erfarenhet eller intresse för Reggio Emilias filosofi - "De hundra språken" och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Våra barn är små utforskare, vi värdesätter om även du är en nyfiken person som vill upptäcka världen med dem. Du har förmågan att engagera barnen och tar egna initiativ till aktivitet under arbetsdagarna. Vi tror även att du trivs med ett nära samarbete med dina kollegor för att kunna skapa en så bra och stimulerande lärmiljö för barnen som möjligt och att du kan fånga upp det enskilda barnets behov av utmaning. Vidare tror vi att du är trygg i din kommunikation och kan på ett förståeligt sätt anpassa och förmedla information till såväl våra barn som till föräldrar och kollegor. Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen och är väl förtrogen med de digitala verktygen. I rollen som förskollärare kommer du att ha ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. För att kunna hålla fokus är det viktigt att du kan reflektera över din roll och det pedagogiska ledarskapet. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

2020-01-07 eller efter överenskommelse.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Enligt Skollagen skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Ugglumsledens förskola söker förskollärare

Partille kommun