forskolejobb.se

Tre förskollärare till Drottninghögs förskolor

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Tre förskollärare till Drottninghögs förskolor

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Vill du vara med och skapa framtiden? Drottninghög är ett spännande område i utveckling. Vi består av fyra förskolor: Ametistens, Diamantens, Kristallens och Opalens förskola.

Vi har flera medarbetare som kommer att gå i pension inom kort och därför söker vi nu nya förskollärare. Då vi växer håller vi även på att bygga en ny förskola som invigs 2020. Denna kommer du att vara delaktig i att bygga upp.

Hos oss satsats det mycket på personalen och kompetensutveckling, vi växer tillsammans och använder oss aktivt av kollegialt lärande. Vi tar ofta emot studiebesök där vi inspirerar och inspireras. Vi har roligt när vi lär tillsammans!

Vi ser olikheter som en tillgång och har en mångfald både bland barn och personal. Detta bidrar till att vi är en mycket kreativ och inspirerande arbetsplats som vill mycket! Vi lägger stor vikt på barn och föräldrars delaktighet. Vi utvecklar ständigt våra dynamiska lärmiljöer, vi är nyfikna och utgår från barnens intressen. Vår digitalista, ateljerista och våra förstelärare inspirerar både oss och barnen i att utveckla våra förmågor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi driver och skapar förutsättningar för det enskilda barnets lärande och utveckling samtidigt som vi tror på ett demokratiskt förhållningssätt där vi lär av varandra, vill du vara med?

Tillsammans med arbetslaget skapar du kreativa, lärande och inkluderande lärmiljöer som väcker förundran och nyfikenhet hos barnen. Du använder pedagogisk dokumentation som verktyg, reflekterar tillsammans med barn och arbetslag, följer upp och planerar för vidare lärprocesser. Du ser IKT som ett naturligt verktyg och är med och uppmuntrar barnen till att bli producenter istället för konsumenter. I din roll arbetar du aktivt med en god föräldrasamverkan och ser mångfald som en tillgång.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i utveckling, tillgång till digitala verktyg, pedagogisk lunch, friskvårdsförmån och inte minst ett kreativt och utmanande arbete med kompetenta och engagerade pedagoger!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och legitimerad förskollärare! Din förmåga att skapa lärande och utveckling för alla barn är en inspiration. Utifrån din pedagogik och erfarenhet bidrar du till att skapa en öppen och trygg lärandemiljö och du bidrar till att skapa ett tillitbaserat förhållningssätt med stor arbetsglädje.

Du har integritet, hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning utveckla både dig själv och verksamheten som du arbetar i. Samarbete med föräldrar och kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för varje barn ser du som en möjlighet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och att du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser tillsammans med kollegor.

Du följer aktivt med i forskning och utveckling, du ser med nyfikenhet fram emot vad digitala verktyg kan möjliggöra för lärprocesser och du delar med dig av det du kommit fram till hittills.

Som person är du flexibel, har förmåga att tänka utanför ramarna och ser möjligheter. Du trivs bäst när du får skratta, fundera och prova nytt tillsammans med kollegor och barn. Att bjuda på sig själv och vara nyfiken på vad andra bidrar med ser du som en självklarhet. Din kunskap, person och vision främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Är det dig vi beskriver? Tveka inte utan skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Tre förskollärare till Drottninghögs förskolor

Helsingborgs stad