forskolejobb.se

Barn- och utbildningsförvaltningen söker timvikarier för arbete inom förskolan med barn mellan 1-5 år. Våra förskolor finns på orterna Heby, Morgongåva, Vittinge, Tärnsjö, Östervåla och Harbo.

Arbetsuppgifter hos oss

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för barn och vill medverka till att våra förskolebarn får vistas i en trygg och meningsfull miljö, där varje barn får utveckla sin identitet, nyfikenhet och lust till lek och lärande. En positiv och förtroendeingivande kommunikation med både barn, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del i arbetet på förskolan.

Alla våra medarbetare erbjuds kostnadsfri pedagogisk lunch tillsammans med barnen.  

Dina kvalifikationer

Erfarenhet av barn är ett krav. Vi ser helst att du har en gymnasieutbildning inom barn- och fritid, omvårdnad eller liknande, men det viktigaste för oss är personlig lämplighet med förmåga att sätta barnens behov i främsta fokus.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Är du flerspråkig ser vi det som en tillgång. Eftersom våra förskolor finns över hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. Kunskap om förskolans läroplan är meriterande.

Dina egenskaper

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är trygg, positiv och engagerad i kontakten med barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi söker i första hand dig som kan hoppa in med kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro. Vi strävar efter att knyta vikarier till en och samma förskola, men vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta på flera förskolor.

För att bli anställd hos oss behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Kontaktuppgifter vid frågor

Maria Byström, 0224-360 70, maria.bystrom@heby.se

 

 

Logga

Timvikarier sökes: Förskola

Ansök nu

Dela detta jobb