forskolejobb.se

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen söker nu medarbetare med utbildning till timanställningar inom förskolan.

Du kommer arbeta som vikarie eller resursförstärkning.
Som vikarie inom förskolan kommer du med, ibland, kort varsel gå in och arbeta i förskolan. Vikariaten kan sträcka sig från några timmar upp till heltid. Vi använder oss av bemanningssystemet Time Care Pool.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha ett stort intresse för barn och deras utveckling. Du bör vara flexibel, positiv och ha god samarbetsförmåga.

Har du en slutförd utbildning med pedagogisk inriktning är det meriterande.

Eftersom arbetsplatserna finns i hela Ronneby kommun är det en fördel med körkort och tillgång till bil.

Utdrag från polisens belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Timvikarier inom förskola

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-03

Ansök nu

Dela detta jobb