forskolejobb.se

Logga

Timvikarie söks till Norrtälje nordöstra förskolor

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Timvikarie söks till Norrtälje nordöstra förskolor

Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg.

Norrtälje kommunala förskolors vision:
" Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare "

I Norrtälje nordöstra förskoleområde ingår Körsbärets förskola, Svanberga förskola, Sjöhagens förskola och Vätö förskola

Vi söker tim vikarier till förskolorna i Norrtälje nordöstra förskoleområde . Tim vikariat snarast när behov uppstår på förskolorna.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Verksamheten utgår från läroplanen. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.
Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser med förväntan fram emot din ansökan.

Kvalifikationer:

• Du är utbildad barnskötare.
• Med din ansökan via offentliga jobb bifogar du med dina betyg och andra meriterande handlingar.
• Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg och projektarbete i förskolan.
• Kompletterande pedagogisk utbildning är meriterande.
• Du ska ha ett medvetet förhållningssätt mot barn, föräldrar och medarbetare. Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
• Vi vill att du har ett positivt, och lösningsinriktat förhållningssätt.
• Du ska vara strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

För att arbete i förskolan måste du uppvisa ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen. Beställ det gärna redan när du ansöker om arbetet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. tim vikariat när behov uppstår
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2018-08-01. Timvikariat snarast - när behov uppstår from april månad.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31
Antal platser: 1-5 personer vid behov

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsgivarens referensnummer: A763829-Timvikarier Norrtälje nordöstra förskolor

Dela detta jobb

Logga
Timvikarie söks till Norrtälje nordöstra förskolor

Norrtälje kommun