forskolejobb.se

Tillsammans utvecklar vi förskolor där alla barn ska kunna lyckas i sitt tillägnande av nutidens och framtidens viktiga kunskaper. Vår målsättning är att ge alla barn kunskaper som rustar dem för livet. Vi tror att det är mötet mellan barn och personal i förskolan som är det allra mest avgörande för att nå goda resultat. 

Om arbetsplatsen
Vår enhet består av fyra förskolor Fyrklövern, Klövern, Juvelen och Udden nära belägna varandra. Vår vision är att bedriva förskolor där alla barn, vårdnadshavare och pedagoger ska trivas och ha roligt tillsammans. Vi vill att alla ska känna sig trygga och utvecklas efter sina förutsättningar.

Vad innebär arbetet?
Arbetet innebär daglig omsorg om barn i åldrarna 1-5 år. Som timvikarie hos oss är du delaktig i såväl det pedagogiska arbetet som den omvårdande delen på avdelningen, och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten på förskolan i stort.  Du deltar i alla vardagssituationer i förskolan och verkar för en god samverkan med barnens vårdnadshavare. Hela arbetslaget samverkar kring dagens alla moment, med fokus på att vi alla är varandras arbetsmiljö.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har eller vill få erfarehent av att arbeta i förskola. Du har barnens bästa i fokus och är närvarande tillsammans med barnen. Du ska vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot föräldrar och barn. Du ska kunna arbeta bra med andra människor, vara lugn, stabil och lyhörd. Du ska ha en positiv attityd till ditt arbete.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en timvikariat på med tillträde vid behov.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 22 januari 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Logo

Timvikarie för Vasalunds förskolor

Företag Solna stad
Ort
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Dela detta jobb