forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sundby, Munsö och Adelsö förskolor och Munsö skola/fritids söker vikarier!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Sundby, Munsö och Adelsö förskolor och Munsö skola/fritids söker vikarier!

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Vi behöver extra förstärkning i våra verksamheter i både förskola och skola/fritids och undrar om du vill komma och jobba hos oss? I så fall kommer du att arbeta med barn mellan 1-9 år. I en lantlig, charmig och kulturrik miljö! Där barnens intressen och nyfikenhet står i fokus. Vi är en arbetsplats med inspirerande miljöer och som ständigt utvecklas tillsammas med barnen. Att vara en närvarande, lyhörd och coachande vuxen ser vi som en självklarhet! Vi behöver dig som vi kan boka upp för en lägre period eller dig som vi kan ringa och boka för stöddagar framöver.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget har du:

  • god förmåga att möta barn och föräldrar

  • god förmåga att samarbeta

Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och skola. Är en positiv och engagerad person, som vill skapa trygghet genom att vara närvarande med barnen.

Tillträde: Efter överenskommelse
Omfattning: Timanställning
Anställningsform: Visstid

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.
Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.
Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Cathrine Bruske

Förskolechef

073-868 54 12

Fackliga organisationer nås via Ekerö Direkt

08-124 571 00

Du ansöker senast 2023-02-12 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Sundby, Munsö och Adelsö förskolor och Munsö skola/fritids söker vikarier!

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen