forskolejobb.se

Logga

Sundby Adelsö Munsö förskolor söker vikarier!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Sundby Adelsö Munsö förskolor söker vikarier!

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

SUNDBY, MUNSÖ och ADELSÖ FÖRSKOLOR bildar tillsammans en enhet. Förskolorna ligger på landsbygden i en härlig kulturrik, avkopplande inspirerande miljö med närhet av natur och närhet till Mälaren. Vi arbetar med en pedagogisk plattform som utgår från läroplanens mål. Förskolornas miljö är utformad med material som inspirerar till utforskande och lärande. Här finns många olika mötesplatser med varierande material där barnen kan kommunicera, skapa och utforska. Genom pedagogisk dokumentation ger vi barnen verktygen för att kunna utvecklas i sitt lärande. Vi ser att det är viktigt att barnen är delaktiga och får inflytande, eftersom delaktighet är kopplad till utforskande. Förskolorna erbjuder barnen naturvetenskap, språk, matematik, laborativt arbete mm, genom olika tema inriktade projekt.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi behöver extra förstärkning i våra arbetslag och undrar om du vill komma och jobba hos oss? I så fall kommer du att arbeta med barn mellan 1-5 år.På våra förskolor har vi barnens intressen och nyfikenhet i fokus. Vi är en arbetsplats med inspirerande miljöer, där vi både är inne och ute, och som ständigt utvecklas tillsammas med barnen. Tre mindre förskolor i lantlig miljö. Vi arbetar med tekniska verktyg som Ipads, programmeringsrobotar mm. Vi behöver dig som vi kan boka upp för en längre period eller dig som vi kan ringa och boka för stöddagar framöver. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Har god förmåga att möta barn och föräldrar

Har god förmåga att samarbeta

Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad person, som vill skapa trygghet genom att vara närvarande med barnen.

Tillträde: snarast

Omfattning: 0-100%

Anställningsform:  visstid, timanställning

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Cathrine Bruske
Förskolechef
073-868 54 12

Kommunal Expedition
08-124 577 85

Du ansöker senast 2019-04-04 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Sundby Adelsö Munsö förskolor söker vikarier!

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen