forskolejobb.se

Studentmedarbetare med digitaliseringsuppdrag till förskola i Kvinneby

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Studentmedarbetare med digitaliseringsuppdrag till förskola i Kvinneby

Sista ansökningsdatum: 2020-11-08
Referensnummer: 5761

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Rebecca Löfstrand, Kontaktperson Studentmedarbetare, 013- 26 32 84, rebecca.lofstrand@linkoping.se

Anja Mistrén, Rektor, Kvinneby förskolor, 013-26 36 56, anja.mistren@linkoping.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Hos oss är nyfikenhet, glädje och omsorg i fokus! Områdets vision som genomsyrar vårt arbetssätt är tryggt, roligt och lärorikt för alla barn och alla medarbetare. Vi ligger i framkant i vårt systematiska kvalitetsarbete med en tydlig årsplan och en välförankrad grundstruktur.

I mars 2021 flyttar förskolan Kvinnebyvägen 91 in i nybyggda lokaler med tillgång till en stor, digital ateljé. Här uppmuntras barnen att undersöka och experimentera med olika digitala verktyg och vi strävar efter att väva in det digitala med traditionell analog utrustning. Digitala verktyg som vi använder i verksamheten är främst Ipad, projektorer, blue bots, micro-ägg och olika appar kopplade mot lärmiljöerna. 

Arbetsbeskrivning

Som studentmedarbetare får du vara med och bygga upp vårt markerspace i vår nybyggda förskola samt lyfta digitaliseringen i vårt förskoleområde till ytterligare en ny nivå! Tillsammans med våra två förstelärare arbetar du med digitaliseringsuppdraget ut mot våra fem förskolor. Du inspirerar, leder workshops och handleder pedagoger kring arbetet med våra digitala verktyg.

Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Våra arbetsplatser får dessutom ta del av nya perspektiv och ny forskning genom din input. Du får en personlig handledare under tiden som studentmedarbetare och tillsammans upprättar vi en plan som utgår från dina förutsättningar och som inte hindrar dig i dina studier. 

Kvalifikationer

Linköpings kommun arbetar tillsammans med 13 andra kommuner och flera kommunala bolag i regionen gällande studentmedarbetare. Konceptet är en överenskommelse mellan samtliga kommuner och Linköpings universitet. För att kunna anställas som studentmedarbetare ska du påbörja ditt sista utbildningsår. 

Nu söker vi dig som läser till förskollärare. Du har stort intresse för och är väl förtrogen med den senaste tekniken. Du kan hantera olika digitala verktyg och vi ser gärna att du har erfarenhet av, och känner dig bekväm med, att handleda andra. Det är även meriterande om du har grundläggande kunskap inom programmering.

Som person är du innovativ, kreativ och kommer med nya idéer och och förslag på lösningar. Du har god pedagogisk insikt, är engagerad och kan inspirera andra att våga tänka nytt och se möjligheter med digitala arbetssätt i pedagogiken. Då du är med ifrån början i vår digitaliseringsutveckling ser vi ser gärna att du är insatt i den senaste forskningen för digitalisering i förskolan, tar initiativ och vågar tänka utanför boxen.

Information om tjänsten

Tillträde: Januari/februari 2021

Anställningsform: Visstidsanställning, Studentmedarbetere 12 månader

Sysselsättningsgrad: 20-25%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5761

Dela detta jobb

Studentmedarbetare med digitaliseringsuppdrag till förskola i Kvinneby

Linköpings kommun