forskolejobb.se

Logga

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid. 

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. 

Arbetsuppgifter:

Se hit om du är engagerad och nyfiken på Stenungsunds kommun! Vi söker 8 engagerade förskollärare! Vi utbildar världsmedborgare, nutidens förskola för framtidens barn! 

Vi söker förskollärare till Ucklums förskola, Kyrkenorums förskola, Jörlanda förskola, Nytorpshöjds förskola, Kristinedals förskola, Hallerna förskola, Ekenäs förskola och Spekeröds förskola. 

I Stenungsunds kommuns förskolor ligger fokus på aktionsforskning, digitalisering, språk och interkultur. Din roll är att säkerställa och bidra till hög kvalité i undervisningen. Det innebär för oss att arbetet sker i enlighet med målen så att vi stärker barnens rätt att leka, lära, utvecklas, känna sig trygga och ha roligt i förskolan. 

Förskolorna i Stenungsunds kommun arbetar utifrån de nationella styrdokumenten och Stenungsunds kommuns verksamhetsplan. Vi arbetar med aktionsforskning som metod för att synliggöra och utveckla lärmiljön för undervisning och utbildning. Förskolan använder digital dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet. Varje förskola arbetar utifrån sin skolutvecklingsplan som genomsyrar enhetens mål och visioner. Du ges möjlighet till vidareutbildning genom bla Förskolelyftet och en stor mängd intern fortbildning som Läslyftet och programmering. Du erbjuds arbetskläder, surfplatta, ett hälsofrämjande arbetssätt. 

Kvalifikationer:

Har högskoleexamen som lärare i förskola/förskollärare och legitimation för detsamma. 

-Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

-Har hög digital kompetens. 

-Skapar förutsättningar för undervisning, utbildning och optimala lärmiljöer. 

-Du är nyfiken och har en hög social kompetens. 

-Vi ser gärna att du är flerspråkig. 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in ansökan! 
Antal platser: 8

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-27

Arbetsgivarens referensnummer: A884807

Upplysningar lämnas av:

Ros-Mari Niklasson
Förskolechef
Telefon: 0303-732029
E-post: ros-mari.niklasson@ stenungsund.se

Anna Johannisson
Förskolechef
Telefon: 0303-73 25 85
E-post: anna.johannisson@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel 
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Stenungsunds kommun söker förskollärare

Stenungsunds kommun