forskolejobb.se

Logga

Stenhamra förskola söker Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Stenhamra förskola söker Barnskötare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRA & DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLOR bildar tillsammans en enhet med en gemensam chef. 

STENHAMRA FÖRSKOLA ligger i Ekerö kommun på Färingsö omgiven av vacker natur. Till oss kommer du med buss ca 30 min från Brommaplan eller via Slagstafärjan. Vår förskola utgörs av sju avdelningar, tre 1-2 års avdelningar, en 3- år avdelning och tre 3-5 års avdelningar. Här arbetar ett tjugotal pedagoger med olika bakgrund, utbildningar och erfarenheter som tillsammans utgör ett team av bred kompetens för att möta barnet på dess individuella nivå. Våra miljöer är spännande, utmanande och läckra. För att skapa ytterligare dimensioner så har vi jobbat en hel del med belysning i våra miljöer. Nära förskolan finns härliga skogar, lekparker och på vår gård finns det mycket utrymme för lek och undervisning.

Länk till Ekerö kommuns hemsida
 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig: 

En spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som är í ständig utveckling tillsammans med barnen. 

Digitala plattformen förskoleappen som är vårt dokumentations/kommunikationsverktyg. 

Arbetsplatsträffar med fokus på pedagogiska diskussioner. 

Reflektionstid med pedagogiska utvecklingsledare enskilt och i grupp. 

Tekniska hjälpmedel som t ex; Ipads, bärbara MAC datorer, datakanoner, clevertoutch samt andra digitala verktyg som programmeringsrobotar (Bluebots samt Dash & Dot) och förstoringspuckar mm. 
 

Kvalifikationer

Är du den positiva nyfikna barnskötare vi söker?

Vi söker dig som: Är utbildad barnskötare, har förmåga att skapa, utveckla och upprätthålla läromiljöer som stimulerar och utmanar barnen. Du är väl förankrad i förskolans styrdokument och läroplanen (Lpfö 98/16) samt har en god förmåga att i samspela med ditt arbetslag så att uppdraget omsätts i praktiken. Du har mycket goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation tillsammans med barnen och kollegorna. Du har goda kunskaper och erfarenheter av att arbeta med tekniska hjälpmedel tillsammans med barnen och arbeta mot ökad måluppfyllelse. Är målinriktad och har god förmåga att samarbeta. Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad pedagog, som vill vara med och utveckla verksamheten. 

Tillträde: Snarast

Omfattning: 75-100%

Anställningsform: Tillsvidare

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Carita Almqvist
Förskolechef
073-660 40 24

Jenny Borgenport
Pedagogisk utvecklingsledare
070-167 06 33

Pernilla Jansson
Kommunal
08-124 57 072

Du ansöker senast 2019-03-31 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Stenhamra förskola söker Barnskötare

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen