forskolejobb.se

Om dig
Vi söker dig med giltig förskollärarlegitimation, examen som lärare för yngre åldrar. Förskollärarens uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar i arbetet. 
I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada.

Som förskollärare är du ansvarig för att det pedagogiska arbetet med barnen håller den nivå som Läroplanen (Lpfö: 2010, rev 2018) , Skollag och andra styrdokument ( Nacka förskoleplan, Vi som Växers egna mål och policy dokument) föreskriver. Du skall både i skrift och tal kunna redogöra för och formulera de dokument som är nödvändiga för verksamheten. 

Du ska vid behov samarbeta och planera insatser med psykolog, tal-språkpedagog eller andra specialpedagoger för att kunna hantera problem i
barngruppen. Förskolläraren ansvarar för planering, dokumentation, utvecklingssamtal mm. Tillsammans med arbetslaget görs handlingsplaner för att kunna ge extra stöd och stimulans till barn i behov av särskilt stöd.

Du ska visa  och känna engagemang för ditt yrke och visa vilja att ta egna initiativ och driva förbättringsarbeten som utvecklar verksamheten. Du ska delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete. Att se till förskolans behov som helhet och dela det övergripande ansvaret med Förskolechefen för förskolan ingår i dina arbetsuppgifter.

Din profil
Utbildning
KRAV
Pedagogik och lärarutbildning:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser
MERITERANDE
Reggio Emilia-pedagogik

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Lärare i förskola / Förskollärare:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är förskollärare med lärarexamen och giltig legitimation och som vill blir en del av vårt arbetslag. 
Vi är Reggio Emilia inspirerade och har ambitioner på att bli duktigare på det, som ett led i den strävan har vi satsat på fortbildning och skapande verksamhet med egna ateljéer. Vi arbetar med ett utforskande arbetssätt tillsammans med barnen och din vilja att lära och utvecklas i din vardag måste vara ett framträdande drag. Vårt arbetssätt bygger mycket på egen och gemensam reflektion. 

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår förskola, är positiv, har humor och lätt för att samarbeta. 

Vi kan erbjuda dig en fast tjänst (tillsvidareanställning) där du kommer möta:
- Kompetenta och engagerade kollegor
- Fortbildning (extern/intern)
- Tid för planering och reflektion via nätverk
- Friskvård och arbetskläder
- Pedagogiska måltider

Du kommer till en arbetsplats som har ambitioner och lust till yrket. Alla som jobbar på Vi som Växer ska vilja jobba med alla åldrar inom förskolan och vi tillämpar arbetsrotation. På så sätt blir personalen mycket väl sammansvetsade eftersom man jobbar ihop i olika konstellationer under olika år. 

Vi har ett gott rykte och är en av de mest eftertraktade förskolorna i vårt närområde. Vi har en god relation med våra föräldrar och familjerna på vår förskola. Ring gärna till mig så får jag berätta mer och förhoppningsvis presentera resten av gänget.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en heltid/deltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
Lön
Möjlighet till heltid eller deltid. 
Friskvårdsbidrag och pedagogiska måltider
Arbetskläder

Anställningsvillkor
Individuell lönesättning tillämpas, kollektivavtal finns.

Arbetsplats
Nacka

Om oss
Rensättra förskola ligger i ett naturskönt villaområde i Saltsjö Boo, Nacka. Förskolan har fyra avdelningar, två husflyglar där vi arbetar med yngre- (1-3år) respektive äldre (3-5år) åldrar. Huset ligger friliggande och har en fantastisk omgivning och gård.  Vår förskola har som profil att arbeta med en
utforskande pedagogik inspirerad från Reggio Emilia, medvetandegöra genusfrågor samt vara en lärande
organisation för både vuxna och barn.

Förskolan har fyra avdelningar, separat matsal och ateljéer med olika inriktning som naturvetenskap, drama, musik och ljus-/bygg & konstruktion.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer; www.visomvaxer.se välj förskolan "Rensättra"

http://www.visomvaxer.se

Kontaktpersoner
Julia Brukroken, Förskolechef
julia@visomvaxer.se
0703333180
08 747 67 65

Anna Elofsson, Rektor & VD 08 747 67 69

Logga

Rensättra söker förskollärare med glödje och engagemang

Företag Vi som växer AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb