forskolejobb.se

Om dig
Barnskötarens/Vikariens uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara  utomhus är viktiga delar i arbetet. I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada.

Alla i arbetslaget delar på det pedagogiska arbetet. Som vikarie är din främsta uppgift att vara lyhörd för dina kollegors handledning och styrning av vart du behövs just nu. Flexibilitet och samarbetsförmågor är en viktiga egenskaper. 

Vi värderar humor och arbetsglädje högt och ser gärna att man bidrar med skratt i vardagen!

Din profil

Utbildning

Socialt arbete och omsorg:
Gymnasial utbildning:

Kompetenser

Barn och ungdom

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har humor och lätt för att samarbeta. Din uppgift är att vikariera på vår förskola under våren och ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar i arbetet. I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada.

Rensättra förskola ligger i ett naturskönt villaområde i Saltsjö Boo, Nacka. Förskolan har fyra avdelningar, två husflyglar där vi arbetar med yngre- (1-3år) respektive äldre (3-5år) åldrar. Huset ligger friliggande och har en fantastisk omgivning och gård. 

Vi har ett gott rykte och är en av de mest eftertraktade förskolorna i vårt närområde. 
Vi har en god relation med våra föräldrar! 

Ring gärna till mig så får jag berätta mer och förhoppningsvis presentera resten av gänget.
// Förskolechef Julia med kollegor

Övrigt
Lön
Arbetskläder
Pedagogiska måltider

Anställningsvillkor
Denna vikariats anställning löper under tiden 6:e maj till 12:e juni 2019.
Individuell lönesättning tillämpas och kollektivavtal finns. Arbetsgivarorganisation ALMEGA. 

Arbetsplats
Nacka

Om oss
 Rensättra förskola ligger i ett naturskönt villaområde i Saltsjö Boo, Nacka. Förskolan har fyra avdelningar, två husflyglar där vi arbetar med yngre- (1-3år) respektive äldre (3-5år) åldrar. Huset ligger friliggande och har en fantastisk omgivning och gård.

Vi har satsat stort på vår pedagogiska inomhus som utemiljö och har ateljéer med olika inriktning som drama, naturvetenskap, musik och bygg- & konstruktion. Vi äter i separat matsal och har eget tillagningskök med kock.

http://www.visomvaxer.se

Kontaktpersoner
Julia Brukroken, Förskolechef
julia@visomvaxer.se
0703-333 180
08-747 67 65

Logga

Positiv barnskötare med hjärtat på rätta stället!

Företag Vi som växer AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Dela detta jobb