forskolejobb.se

Logga

Mellanmålsansvarig

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-26

Ansök nu

Mellanmålsansvarig

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.


EKERÖ FRITIDSGÅRDAR består av två öppna verksamheter för ungdomar i årskurs 7-17 år respektive tre fritidsklubbar för barn i årskurs 4-6. Verksamheterna bedrivs eftermiddagar, kvällar och helger. Vi har uppsökande verksamhet i skolor, plats-obunden verksamhet, större arrangemang och föräldravandring.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi tror på dig och din förmåga – därför ger vi dig stort utrymme i din roll. Många som jobbar hos oss uppskattar förtroendet och ansvaret de får i vår kommun, eftersom det bidrar till mycket lärande och utveckling i vardagen. För att lyckas är du trygg i dig själv, ditt yrke och har förmågan att både ta för dig – och sätta gränser.


Vi söker en mellanmålsansvarig till en av våra fritidsklubbar. Vi arbetar aktivt för att Ekerö Fritidsklubbar ska vara en trygg plats för alla, med utrymme för personlig utveckling och socialt samspel. För oss är det viktigt att barnen känner sig sedda, bekräftade, trygga och delaktiga i deras fritidsverksamhet. Personalgruppen har ett gemensamt förhållningssätt där ett hälsofrämjande synsätt genomsyrar verksamheten och vi ser och bekräftar, det friska och positiva hos varje barn.

Vi söker dig som vill ansvara för att planera, laga och utveckla mellanmålet som serveras på fritidsklubben. Du lyssnar in både barn och personal samt har en god kommunikationsförmåga.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ta hand om förberedelser, servering, städning samt beställning av livsmedel. I arbetsuppgifterna ingår även livsmedelshantering och kontroller.


Kvalifikationer

För att lyckas med arbetet ska du ha ett hälsofrämjande synsätt. Du ser barnens behov och har en god förmåga att engagera både barn och kollegor. Vi ser gärna att du har ett normkritiskt synsätt. Du har erfarenhet av likvärdigt arbete.

Eftersom du gör beställningar av mat och hanterar allergier, är goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana ett krav.

Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse
Omfattning: 17,5 tim/vecka eftermiddagar
Anställningsform: Tillsvidare. Kan bli aktuellt med en provanställning

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.


Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Inger Nilsson

Chef Fritidsklubbar och Ungdom

076-870 40 20

 

Du ansöker senast 2019-10-26 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Mellanmålsansvarig

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen