forskolejobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till Mälaren och Grimstaskogen. Vi har idag ca 450 elever i Årskurs F-6 samt grundsärskola i Årskurs F-6. Personalen är engagerad och kunnig med höga förväntningar på våra elever. Våra honnörsord är Öppenhet - Ordning och reda-Goda kunskaper. Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu Dig som är barnskötare med erfarenhet av arbete med barn på fritidshemmet. Du arbetar nära lärarna och samverkar med skolan under skolan och på eftermiddagen arbetar du på en fritidshemsavdelning. Du medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleven. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet både under skoltid och under fritidshemstid. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

- Du har arbetat som barnskötare på fritidshemmet och gått Barn- och fritidsprogrammet.

- Erfarenhet av arbete med barn på fritidshem och i skolsamverkan.

- Erfarenhet av och kunskap om salutogent förhållningssätt och lågaffektivt bemötande.

- God samarbetsförmåga.

- Förmåga till flexibilitet och lyhördhet för både elevers behov men även i förhållande till föräldrar och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete. Vi ser att du är intresserad av att arbeta med elevers lärande utifrån elevernas förutsättningar och behov. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Läs gärna mer om vår skola på Maltesholmsskolans webbplats

Maltesholmsskolan söker barnskötare till fritidshemmet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb