forskolejobb.se

Legitimerad Förskollärare

Om dig
Du ska ha en pedagogisk ådra som genomsyrar vardagens uppdrag och vara lyhörd och nyfiken tillsammans med barnen. Du ska vara tydlig och saklig, hjälpsam en god förmedlare, idérik, positiv till din person och vill göra saker tillsammans med barnen, vara delaktig, kunna samarbeta- ge och ta.

Din profil
Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre.

Arbetslivserfarenhet
Lärare i förskola / Förskollärare
Mindre än 1 års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetslagets samordnare som kan deligera arbetsuppgifter ha struktur på verksamheten och kan samarbeta och komma med förslag och ideér.
I arbetslaget, vara den som driver på och får saker utförda i samarbete med arbetslaget, ge och ta, våga pröva nya saker, vara lyhörd och lyssna in.
Visa sin proffsighet, inte ta saker personligt. Att vi ska ge barnen en ryggsäck som gör att alla kan lämna oss med självkänsla och trygghet, att kunna se andra personer som viktiga i ett samspel med andra. Att ha roligt om dagarna tillsammans med alla barnen och medarbetare.

Övrigt
Lön
Lönen gäller för hela 2018, vi har fri mat/ kaffe/te och friskvårdssubvention.

Anställningsvillkor
Det är viktigt att ha hög arbetsmoral, komma i tid, godkänna våra stadgar och arbetspolicy. Visa respekt för varandra. Tystnadsplikt som gäller under tiden du är på arbetet eller utanför förskolan.

Arbetsplats
Stockholm

Om oss
Vi är ett personalkooperativ sedan 10 år och vi finns nära Karlaplan, Östermalm. Vi har två hemvister med 18 barn/grupp i alla åldrar 1-5år. Det är tre pedagoger/ grupp, vi har egen kock som lagar maten från grunden och bakar bröd.
Vi jobbar i tvärgrupper- åldersindelat - kompisgrupper- yogagrupper. Vi är ute varje dag från kl: 09.00 -11.15 året om. Vi har temainriktat arbetsätt och ny handlar det om Mat och hälsa/ rörelse och språk/ kommunikation. Vi har mycket sång och musik, rim- ramsor, skapande - målar mm.
Vi har ljusa lokaler i lugnt område. Vi hyr lokalen av allmännyttan, Sv. Bostäder. 

Läs gärna mer på våran hemsida

Legitimerad Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb