forskolejobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Ort
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss! 

TEGELHAGENS SKOLA

Tegelhagens skola ligger är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 600 elever F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 8. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu en lärare/pedagog till fritidshemmet. 

Vi söker dig som tycker att det är spännande med utepedagogik och frluftsliv samt är väl insatt i läroplanen gällande fritidshemmet. Vi ser också att du ska ha ett intresse för skapande och digitala verktyg. Du behöver vara digitalt kompetent. 

Du kommer tillhöra ett arbetslag med andra pedagoger från fritidshemmet. I ditt arbete ingår det också att samverka med mentorer i klass. 

Tjänsten är på heltid. Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
dagtid Helår

Ersättning
enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-08-06

Kontakt
Eva Ulmander Eriksson +46 760291370

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Tegelhagens skola