forskolejobb.se

Lärare i fritidshem

Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till oss
Välkommen att söka tjänsten som lärare med inriktning mot fritidshem på Rosenlundsskolan! Rosenlundsskolan är världen i miniatyr. Vi är stolta över vår mångfald och vet att den berikar hela skoldagen. På skolan finns grundskola med fritidshem, förberedelseklass för nyanlända och grundsärskola med fritidshem. Rosenlundsskolan ligger centralt i Jönköping, men vi har också nära till naturen med skolskogen vid Vättern och Bondbergets naturreservat inom gångavstånd. I Rosenlundsskolans närområde finns flera fritids- och idrottsarenor som vi utnyttjar kontinuerligt i verksamheten, t ex Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM, Ungdomens hus och Upptech.

Ditt nya jobb
Tjänsten du söker är placerad på fritidshemsavdelning för åk F-3. Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med övriga fritidspedagoger. Tjänsten innehåller också skolsamverkan i förskoleklass som planeras och genomförs i samverkan med pedagoger där.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad och har examen som fritidspedagog eller som lärare i fritidshem. Du som ännu inte fått din legitimation är också välkommen att söka. Kunskap och erfarenhet av arbete med digitala verktyg är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Jessica Schönbeck, rektor, 036 - 10 63 51
Anders Berlin, bitr rektor, 036 - 10 63 63
Emilia Stomberg Käll, Lärarförbundet, 036 - 10 72 21
Lisa Florin, Lärarförbundet, 036 - 10 72 21

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Rosenlunds skolområde F-6
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100 %
Tillträdesdag 2020-01-02 eller enl. ök
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Referensnr 19-60-2595
Publicerad 2019-10-08

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Jönköpings kommun