forskolejobb.se

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. Vi har nära till både Jordbodalen och Ramlösa brunnspark som vi flitigt besöker. På skolan går 500 elever i årskurserna F - 6.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Vi har en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Vi är en skola med goda resultat bland eleverna och har en god kommunikation med vårdnadshavarna. Vi ser att lärande sker under hela dagen och lägger därför stort fokus på att utveckla skolans lärmiljöer.

Som medarbetare är du viktig för oss! Vi lyssnar på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt.

Våra tre ledord är Kommunikation, Hälsa och Miljö. De följer både eleverna och personalen hela dagen. Med jämna mellanrum har vi temaveckor utifrån ledorden. Utifrån exempelvis hälsa så undervisar idrottslärare åk 1-6 i idrott och vi har en hälsopedagog anställd.
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ny medarbetare till vår förskoleklass!
Du kommer undervisa i förskoleklass tillsammans med utbildade pedagoger. Arbetslaget finns som stöd i det dagliga arbetet som uppmuntrar och inspirerar dig att prova nya saker och utveckla dig vidare.

Din uppgift som lärare/förskollärare är att du ska planera, genomföra, dokumentera samt reflektera och leda det pedagogiska arbetet i förskoleklass utifrån Lgr11. Du ser och förstår det enskilda barnets behov och skapar de bästa förutsättningarna för barnens lärande och utveckling. Vi vill att du tar tillvara på de lärsituationer som uppstår i vardagen. Vi ser att du driver och utvecklar verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärprocesser. Vi vill att du använder dokumentation för att förstå och fatta nya beslut. Du skapar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskoleklass. Du bör ha erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

Du är uppdaterad med aktuell forskning inom ditt område. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder det digitala som en väsentlig faktor i din lärmiljö.

Vi söker dig som är lyhörd och fokuserar på barnens kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på. Genom din person och erfarenhet bidrar du till elevernas utveckling genom samspel och dialog med andra. Att göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter ser du som en självklarhet. Du är engagerad, rak, öppen och har en god organisatorisk förmåga. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och att du använder IKT som ett verktyg i arbetet.

Känner du igen dig? Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Helsingborgs stad