forskolejobb.se

Lärare i förskoleklass till Svensgårdsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Lärare i förskoleklass till Svensgårdsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Svensgårdsskolan har 410 elever från förskoleklass till årskurs 9 och ligger mitt i Ödåkra, strax norr om centrala Helsingborg. Ödåkra är omgärdat av stora grönområden, ängsmark och skog. Med glädje och gemenskap som vägvisare är Svensgårdsskolan i Helsingborg en skola med engagerade pedagoger och nyfikna elever.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget består av att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i förskoleklass och på fritidshem. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt. Uppdraget innebär även att verka som mentor för en elevgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utåtriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med barn i en kommunikativ och lärande miljö.

Du har pedagogisk examen, med fördel för undervisning i förskoleklass. Meriterande är examen/legitimation för att undervisa i grundskolans tidigare år. I enlighet med uppdraget kan du ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter.

Genom pedagogisk skicklighet och social förmåga har du lätt för att skapa kontakt med människor och förmedla dina kunskaper till våra elever. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass till Svensgårdsskolan

Helsingborgs stad