forskolejobb.se

Vi är en är en skola på ca.450 elever belägen i centrala Ronneby. Hos oss finns det tre avdelningar för förskoleklassen. Vi söker två förskollärare/fritidspedagoger som vi utvecklas med oss.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är förlagd så att man arbetar i förskoleklassen på förmiddagen och samarbetar med fritidsverksamheten under eftermiddagen.
Du ingår i ett team. Vi samarbetar mellan avdelningar och med fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning/lärarutbildning mot fsk klassen/utbildning inom fritidshemmet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet inom förskoleklass/fritidshemmet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare i förskoleklass

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb