forskolejobb.se

Lärare fritidshem

Ort
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Lärare fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb!
Vi söker ny medarbetare till vårt fritidshem Oceanen, för elever F-2, på Stensholmsskolan! Du kommer arbeta både på fritidshem och i skolsamverkan. Skolsamverkan för dig kommer vara att undervisa i idrott i åk 1 och åk 2 på Stensholmsskolan under läsåret 20/21. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor på fritids och har ett gott samarbete med klasslärarna där du undervisar i idrott. Samtliga kollegor är legitimerade och har examen antingen som fritispedagog eller lärare fritidshem!

Vi har de senaste åren förändrat och förbättrat fritidslärarnas möjligheter att bedriva bästa möjliga fritidshemsverksamhet. Samtliga lärare fritidshem har samverkansfri måndag, vilket innebär tid för planering i arbetslaget samt kompetensutveckling. Samtliga lärare fritidshem har sedan extra planeringstid utifrån sin individuella samverkan, till exempel, undervisar man i idrott har får man ytterligare planeringstid. Direkt efter skolstart i augusti och januari har våra fritidshem samverkansfria dagar att grovplanera verksamheten samt arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet. 

Välkommen till oss!
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor, varav varav ca 430 elever på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog precis som dina blivande kollegor. Du ska även vara legitimerad att undervisa i idrott. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande.

Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Sofia Forsström, Lärarförbundet, 036-106491

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hakarps so, Stensholmsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-03
Sista ansökningsdag    2020-04-12
Referensnr    20-60-0566
Publicerad    2020-03-20

Dela detta jobb

Lärare fritidshem

Jönköpings kommun