forskolejobb.se

Kom till natursköna Jonsered och arbeta som förskollärare

Företag Partille kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Kom till natursköna Jonsered och arbeta som förskollärare

Om arbetsplatsen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss närmare 3000 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalism och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker nu en pedagog som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar.

Jonsereds förskola är placerad i en vacker miljö centralt i Jonsered. Förskolan byggdes 2010 och erbjuder fina lokaler och en naturskön gård. Vi söker en förskollärare till Jonsereds förskola där du tillsammans med två andra pedagoger driver och utvecklar en avdelning med barn i åldrarna 3-5 år. Här finns utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska idéer tillsammans med dina kollegor.

Gemensamt för oss är att barnen ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö och bli uppmärksammade samt bekräftade på ett positivt sätt. Vi utgår från det kompetenta barnet. Lusten samt den egna viljan är den starkaste drivkraften för lärande. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.

Hos oss ser vi reflektion som en viktig hörnsten i vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla vår verksamhet. Det innebär bland annat att vi möjliggör reflektionstillfällen på avdelning, enskild och i tvärgrupp över förskolan. Vi har en utvecklingspedagog som aktivt arbetar med kompetens och verksamhetsutveckling, både övergripande för hela förskolan men också för den enskilda avdelningen. Vi har ett gott samarbete på förskolan och har roligt på jobbet! Tillsammans gör vi skillnad för barnen!

Gå gärna in och läs mer om vår förskola på vår webbplats:
https://sites.google.com/utb.partille.se/jonsereds-fsk/startsida

Kvalifikationer

• Du är utbildad förskollärare • Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. • Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. • Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. • Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. • Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. • Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten så ska du enligt lag kunna visa upp giltigt belastningsregisterutdrag.

Anställningens omfattning

2019-12-02

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Emma Kallerdahl
Rektor
031-792 95 72

Fackliga företrädare

Alexander Köhn
Lärarförbundet
070-993 10 55

Katarina Brännström
Kommunal
031- 392 21 26

Dela detta jobb

Kom till natursköna Jonsered och arbeta som förskollärare

Partille kommun