forskolejobb.se

Genom att låta barn vara med och påverka sin förskoleverksamhet samt samarbeta
med föräldrar. Skapa en stimulerande miljö för ett livslångt lärande.
Den lilla förskolan i Husby är ett personalkopperativ som bildades 1992. Vi vill driva en förskoleverksamhet helt med fokus på barnen.
Därför har vi behållit det lilla formatet. Vi arbetar fokuserat med språk, musik sång, rörelser och dans.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Vi söker en kombinerad förskolechef och förskollärare fördelat på ca 50% som chef och 50% som pedagog i barngrupp. Att vara kombinerad förskolechef/förskolelärare hos oss på Perifrasen innebär två roller; pedagog i barngruppen samt arbetsledare och chef med tillhörande administrativa uppgifter. 

Vi söker nu dig, positiva, drivna person som ser kvalitetsarbete som något självklart och som vill fortsätta att göra denna väletablerade förskoleverksamhet ännu bättre. Du erbjuds en stimulerande tjänst i såväl chefsrollen som i professionen som pedagog. 

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare i grunden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som förskolechef eller har liknande dokumenterad erfarenhet av personalansvar samt vana att leda en grupp. Du är engagerad och skapar arbetsglädje, är initiativtagande, drivande och positiv.

Vi erbjuder: 
Ett roligt och utvecklande arbete i en trevlig miljö där öppenhet, kreativ pedagogik och positiv människosyn genomsyrar vår verksamhet. 

Kontaktperson:
Hans Pettersson Förskolechef
Tel: 08-751 53 69

Adress        

c/o FÖRSKOLAN PERIFRASEN
OSLOGATAN 28
164 31 KISTA

JUST NU SÖKER VI EN KOMBINERAD FÖRSKOLLÄRARE/FÖRSKOLECHEF

Ort
Utgår

2019-02-14

Ansök nu

Dela detta jobb