forskolejobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

För att stärka det pedagogiska ledarskapet på våra grundskolor och förskolor i Vimmerby kommun finns i vår kommun intendenttjänster. Vi söker nu en ny medarbetare på visstid, som ska vara administrativt stöd till rektorer och förskolechefer. Tillsammans arbetar vi för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Ditt nya jobb

Som intendent är du stöd till skolledningen i administrativa arbetsuppgifter och frågor, så att de kan fokusera på sitt pedagogiska ledarskap. Det är en bred och varierande roll, där du arbetar på uppdrag av rektorer och förskolechefer. Du deltar aktivt i såväl planering av verksamheten som skolans fortsatta utveckling. Som intendent är du underställd verksamhetschef för grund- och särskolan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Chef med personalansvar för administrativ personal och vaktmästare
• Ta fram underlag för ekonomiplanering
• Förbereda underlag och samordna det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet, egenkontroll
• Ansvar för administration kring IT-utrustning; elevavtal, rutiner etc. i samarbete med vår IT-leverantör ITSAM
• Samordning av olika aktiviteter och övriga förekommande administrativa uppgifter
• Samverkan med övriga förvaltningar kring ex. samordningsprojekt

Profil

Vi söker dig som har:

• en passande högskoleutbildning t ex pedagogik, beteendevetenskap, ekonomi eller annan inriktning som vi bedömer lämplig
• några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, företrädesvis inom utbildningsväsendet
• goda IT-kunskaper och datorvana
• god kommunikationsförmåga
• erfarenhet av ledarskap är meriterande

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har driv och utvecklingsvilja, du gillar problemlösning och kommer gärna med kreativa idéer. För att passa i rollen behöver du vara noggrann och ha en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete och de processer som du ansvarar för. Du kommer att samarbeta med många olika personer och funktioner, därför är din samarbetsförmåga av stor vikt. Likaväl kan du arbeta självständigt och ta egna beslut inom ditt område.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Visstidsanställning tom 2019-09-14 med ev förlängning
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2018-08-13
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Vår vison är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. För att nå våra mål fokuserar vi särskilt på dessa områden;

• Kunskap och resultat
• Värdegrund och likabehandling
• Motivation och delaktighet
• Kultur och skapande
• Skola och arbetsliv

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

Intendent till grundskola och förskola

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Dela detta jobb