forskolejobb.se

Länna skola

Vill du vara delaktig i och ta ansvar för att skapa en skola med goda förutsättningar för inlärning? Är du intresserad av att ha ett nära samarbete med övriga pedagoger?
Välkommen till Länna skola!

Länna skola är en F-3 skola med fritidshem på landet nära staden med totalt 41 elever till hösten. Skolan är omgiven av vacker natur som möjliggör många olika aktiviteter under årets alla årstider. För oss är elevernas trygghet , trivsel och delaktighet lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. För att säkerställa detta har vi ett komplett elevhälsoteam, ett elevråd och en engagerad trivselförening i föräldragruppen.

Här kan du läsa mer om Länna skola (https://lannaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ska i nära samarbete med övriga pedagoger i vår fritidshemsverksamhet, förskoleklass och år 1-3 ta ansvar för elevernas hela skoldag. Du kommer att lära känna alla elever i skolan då vi har små klasser och ofta samarbetar i ämnesövergripande teman. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och följa upp undervisningen för eleverna i fritidshemmet i enlighet med fritidshemmets styrdokument. Under skoldagen kommer du att vara resurspedagog och arbeta i helklass tillsammans med lärare, enskilt med elever eller med elever i mindre grupp. På eftermiddagarna leder du de aktiviteter vi erbjuder eleverna såväl utomhus som inomhus tillsammans med övriga pedagoger. Du ska vara intresserad av att utveckla samarbetet mellan skola och fritidshem och kommer att ha ett övergripande ansvar för att samordna vår fritidsverksamhet. Du kommer att i samarbete med skolledningen ansvara för schemaläggning för fritidshemmets personal, leda våra veckovisa fritidsmöten och ha ett huvudansvar för dokumentationen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har examen från grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem eller fritidspedagogexamen. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med elever i skola och/eller i fritidshem. Har du erfarenhet av att använda IT som lärverktyg ses det som meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt är flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor, 0174-270 024

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, 08-613 27 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidspedagog till Länna skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Dela detta jobb