forskolejobb.se

Fritidspedagog som vill vara med och forma ny organisation

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Fritidspedagog som vill vara med och forma ny organisation

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Välkommen som fritidspedagog på vår skola! 

Furulunds skola ligger naturskönt i Furulund med närhet till busshållplats med bra kommunikationer in till bland annat Partille centrum och Göteborg. Till det nya läsåret 19/20 kommer vi att utöka med tre klasser hos oss i Furulund. Vi kommer bli en F-6 skola med ca 400 elever.

Eftersom vi växer söker vi dig som vill vara med och forma den nya organisationen, vår fritidsverksamhet och våra elevers framtid! 

Som fritidspedagog är du ett stöd i klassen under lektionstid och sedan ansvara du, tillsammans med kollegor, för vår fritidsverksamhet. Idag är fritidsverksamheten uppdelad i två - vi har Fritids för elever i årskurs F-3 och vi har Klubben för elever i årskurs 4-6. 

Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten och bidrar till att barnen utvecklar positiva samspelsmönster och kunskaper. Samarbete och nära kommunikation sker under hela skoldagen med övriga pedagoger i arbetslaget. Pedagogisk dokumentation och föräldrasamverkan ingår också i din tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog. Du har god förståelse för uppdraget och är trygg i gällande styrdokument. För rollen som fritidspedagog söker vi dig som kan vara en god förebild för våra elever med ett professionellt förhållningssätt. En stor del av ditt arbete kommer innebära samverkan med dina kollegor, elever och föräldrar vilket gör att vi vill träffa dig med känsla för samarbete och som trivs med att skapa förtroendefulla relationer. Du är initiativrik och trivs med möjligheten att vara med och forma och utveckla verksamheten. Sist men inte minst ser vi det som en självklarhet att du har ett stort hjärta för våra elever. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde i augusti enligt överenskommelse

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Yrkeskategori: Pedagogiskt arbete

Tillträde: Tillträde i augusti enligt överenskommelse

Antal jobb: 6

Kontakt

Helene Jonsson
Tf rektor Furulund
031- 7929934

Fackliga företrädare

Lisa Lind
Lärarförbundet
031-7929936

Dela detta jobb

Fritidspedagog som vill vara med och forma ny organisation

Partille kommun