forskolejobb.se

Fritidspedagog Rebbelberga skola

Ort
Utgår

2019-10-14

Ansök nu

Fritidspedagog Rebbelberga skola

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vision för Rebbelberga rektorsområde är: En mötesplats för lärande i glädje och gemenskap. Vårt arbete har en tydlig fokus på att lärandet utvecklas när elever och personal känner glädje och gemenskap. Våra gemensamma aktiviter där alla elever är engagerade löper som en röd tråd under hela läsåret. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter.

På Rebbelberga ska barn och vuxna må bra och våga vara sig själva. Alla barn är allas angelägenhet.

Arbetsuppgifter

Vi behöver fritidspedagog till Rebbelberga skola - är du den vi söker?

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som vill utvecklas tillsammans med andra. Du kommer att vara en del i ett positivt och utvecklingsintresserat arbetslag. För oss är det viktigt att kunna erbjuda eleverna en verksamhet som lockar och utmanar till lärande och nyfikenhet. Där både pedagogik och lärmiljö är viktiga verktyg. Det möjliggör vi genom att ha kunniga, ansvarstagande och flexibla pedagoger som lyssnar på eleverna och erbjuder varierande lärsituationer utifrån elevernas utvecklingsnivå och intresse. Vi har stor tillgång till digitala verktyg och anser att digital kompetens är en av många kompetenser våra elever måste ha med sig in i framtiden. Andra inslag som är viktiga för oss är värdegrund och välmående såväl fysiskt som psykiskt

Vi har fyra olika fritidshem. Tre av dem är uppdelade årskursvis och ytterligare ett fritidshem för de äldre barnen 3-6. Vi jobbar tätt ihop i team i våra arbetslag. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla fritids genom att ha strategidagar där alla som arbetar på fritids är med. För oss är det viktigt att du är engagerad och vill vara med och skapa Världens bästa fritids.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog eller har likvärdig utbildning. Du är väl förtrogen med att knyta läroplanen till kvalitetsarbetet på ett naturligt sätt i den dagliga verksamheten. Du har vilja och kunskap att använda digitala verktyg i din undervisning. Du ser möjligheter, har empati och ser barns olika behov. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Kanske är du en blivande Rebbelbergare!

Vi ser fram emot att får träffa dig.

Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga!

Anställningens omfattning

Omfattning 75-100%

Tillträde snarast. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:77/19

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-10-14

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Ängelholm

Yrkeskategori
Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Läs mer
Rebbelberga skola

Kontaktperson

Camilla Bokelund Lönnegren
Rektor 0431-46 85 16 
camilla.blonnegren@engelholm.se

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.
0431-87000

Dela detta jobb

Fritidspedagog Rebbelberga skola

Ängelholms kommun