forskolejobb.se

Sunnerstaskolan

Vill du arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där eleven står i centrum? Och vara med och utveckla vårt fritids till Uppsalas bästa? Välkommen med din ansökan till Sunnerstaskolan!

Sunnerstaskolan, fint belägen i Uppsalas södra del, är en F-5-skola som präglas av trygghet och goda resultat. Med våra 600 elever, fördelade på 23 klasser, varav fyra förskoleklasser, och närmare 70 anställda är vi en av kommunens största grundskolor.
Vi arbetar för att eleverna ska lämna Sunnerstaskolan med utmärkta ämneskunskaper, stark självkänsla, positiva sociala färdigheter, demokratiska värderingar och en stark tro på sin egen framtid och på sina egna möjligheter.
Sunnerstaskolans fritidshem är indelat i två avdelningar. Lärmiljöerna på de två åldersintegrerade avdelningarna består av tre rum där varje rum har ett specifikt användningsområde; ett rekreationsrum, ett lek- och rörelserum och ett bild- och skapanderum. På vårt fritidshem arbetar vi med leken i centrum uitfrån våra styrdokument för fritidshemmet.

Vi erbjuder eleverna lek, spel och rörelse både inomhus och utomhus och vi har också gångavstånd till naturområden.

Läs mer om skolan här: Sunnerstaskolan (http://www.sunnerstaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer tillsammans med övriga pedagoger att ansvara för fritidshemmets verksamhet. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där eleven står i centrum.
Skolfritids under skoldagen är en verksamhet i våra fritidslokaler, som möjliggör halvklass i undervisningen. Du har ett särskilt planeringsansvar för ett av arbetsområdena under Skolfritids.
Din planeringstid är uppdelad i enskild planering, samplanering med 1-2 kollegor och gemensam planering för hela verksamheten. Fritidsarbetslaget har möte varje vecka, då samtliga från de två avdelningarna träffas.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog eller legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem. Och du är väl förtrogen med styrdokumenten. Du har erfarenhet av arbete med barn. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper. Har du erfarenhet av digitala verktyg i undervisningen är även det meriterande för tjänsten.

Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vi ser även att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ewa Larsdotter Hjelm, biträdande rektor, 073- 093 89 71
Sanna Nordqvist, aArbetslagsledare för Fritidshemmet, 018-727 61 87
Marcus Lindström, arbetslagsledare för Fritidshemmet, 018-727 82 08

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Julia Rapp 018-727 61 81
LR, 076-798 30 96
Kommual, 010-442 88 16t

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Sunnerstaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb