forskolejobb.se

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Ort
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Lärglädje börjar med dig. Vill du bli vår nya kollega på Sanda grundsärskola och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På skolan går det ca 1400 elever och i organisationen finns ca 220 personal.
Du möter en arbetsplats i Jönköpings Kommun där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.
Våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.

Som fritidspedagoger/lärare i fritidshem ingår du i ett arbetslag tillsammans med övriga fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Tillsammans ansvarar arbetslaget för fritidshemmets/korttidstillsynens verksamhet, innehåll och samverkan med skolan där rastaktiviteter är en stor del.

Vem söker vi?
Dig som är utbildad fritidspedagog/behörig lärare i fritidshem. Det är en fördel om du har erfarenhet eller tidigare har haft kontakt med idrottens värld. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har erfarenhet utav elever med särskilda behov.
Du är..
- Engagerad och har en god kommunikationsförmåga
- Skicklig på att skapa goda relationer med både barn och vuxna samt mån om att ge ett gott bemötande
- Tålmodig och flexibel
- Samarbetsvillig och ansvarsfull
- Positiv och lösningsfokuserad

Övrig information:
 För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Lena Cervin, rektor - 036-107688, lena.cervin@jonkoping.se
Åsa Grahn, biträdande rektor - 036-106291, asa.grahn@jonkoping.se
Magnus Jansson, fritidspedagog - magnus.jansson5@jonkoping.se
Weronica Lindblom, fritidspedagog - weronica.lindblom@jonkoping.se

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Sanda utbildningscentrum
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enl ÖK
Sista ansökningsdag    2020-04-13
Referensnr    20-61-0051
Publicerad    2020-03-23

Dela detta jobb

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Jönköpings kommun