forskolejobb.se

Vi växer och utvecklas! Vill du vara med och utveckla våra fritidshem? Då ska du söka till jobbet som fritidspedagog/fritidslärare!

Om arbetsplatsen

Ösmo F-3 rektorsområde består av enheterna Tallbackaskolan (F-3), Vanstaskolan (F-3) och Grundsärskolan 1-6. Båda skolorna har ca 200 elever. Vår verksamhet växer och vi har till höstterminen ett 5 parallelligt rektorsområde i 2 av 4 årskullar. Nu söker vi flera fritidslärare/fritidspedagoger till våra skolor för att kunna möta vår tillväxt. Ösmo F-3 arbetar aktivt med trygghet, lärande och utveckling.

Vi är ett rektorsområde med mycket positiv anda och vilja att utveckla verksamheten med fokus på aktiv undervisning och hög måluppfyllelse. Vi har alltid eleven i fokus och vårt gemensamma förhållningssätt med närvarande pedagoger och samarbete mellan skola och fritids är en framgångsfaktor för vårt trygghetsarbete.

Ösmo ligger en mil norr om tätorten Nynäshamn och cirka fem mil från Stockholm. Båda skolorna ligger cirka fem minuter från pendeltågsstationen.

Arbetsuppgifter

Som fritidslärare/fritidspedagog arbetar du på fritidshem och viss tid mot klass och ansvarar för och leda fritidshemmet på skolan. Gemensam planeringstid ger möjlighet till utveckling av verksamheten. Vi värnar om undervisningen på fritidshemmet och vår verksamhet bygger på läroplanens kapitel 4.

Det finns goda möjligheter, för rätt person, att få en ledande roll i fritidshemmets utveckling som samordnare och vara en del av skolornas pedagogiska utvecklingsgrupp. Som fritidspedagog arbetar du tillsammans med dina kollegor och gemensamt ansvar att följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten.

Det här söker vi hos dig

Du är behörig fritidslärare/fritidspedagog och väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Har du erfarenhet i rollen ser vi det som meriterande. 

Vi söker dig som är öppen för teamarbete, tar initiativ, planerar och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat med god kvalitet. Som person ser vi att du arbetare effektivt under stress och har god självkontroll i kravfyllda situationer. Vi uppmuntrar kreativitet och servicekänsla.  Som person så har du en god omdömesförmåga och skapar förtroende genom kommunikation och god samarbetsförmåga med både barn, unga och vuxna.

Information om tjänsten

Tillträde: 191101

Anställningsform: Semestertjänst

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2-3

Ref. nr: ÖSM/2019/0063/055

Kontaktpersoner

Jenny Ögren
Rektor
08 52073509
jenny.ogren@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-520 680 00

Fritidspedagog/Fritidslärare

Ort
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Dela detta jobb