forskolejobb.se

Fritidsledare

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Fritidsledare

Arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. 

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden 

Förvaltningen du blir anställd under heter Kultur-, fritids och ungdomsförvaltningen. Tjänsten tillhör enheten Ungdom, där mötesplatserna Hörnet, Chillet, Toppen och Fritidsbanken ingår. Du kommer också att vara delaktig i arbetet med Ungdomsfullmäktige, Ungdomsfullmäktiges styrelse och Luppundersökningar. Vi är nio personal på mötesplatserna plus en samordnare och enhetschef. 

Arbetsuppgifter

Din huvudplacering är på mötesplatsen Hörnet som ligger i centrum, anställningen har två inriktningar. En del med fritidsledaruppgifter tre kvällar i veckan, med städning, försäljning och E-sport. Den andra delen, är arbete med ungdomsfrågor. 

Vi utgår från fem grundläggande värderingar: Förtroendeingivande. Initiativförmåga. Empatisk förmåga. Social förmåga. Kreativ förmåga. 

Du har ett gemensamt ansvar för att tillsammans med dina medarbetare och enhetschef skapa en hållbar och positiv arbetsmiljö. Samverkanskontakter i arbetet sker bland annat med: ungdomar, Polisen, socialtjänsten och föreningslivet. 

Samverkan, inflytande och delaktighet är viktigt i vårt arbete, det informella och formella lärandet är viktigt. Vi är med i KEKS som är en utvärderingsmetod, vi ser gärna att mötesplatserna uppmuntrar att unga gör för unga och att personalen stöttar till riktade aktiviteter. Mötesplatserna har minst två riktade lovaktiviteter under Sportlov, Höstlov och Sommarlov. I dessa riktade aktiviteter, samverkar vi inom verksamheten ungdom. Personalträff en gång i månaden och Förvaltningsträffar en gång per termin.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Utbildning: Gymnasieutbildning 3år. Fritidsledarutbildning, eller annan likvärdig utbildning för tjänsten. 

Erfarenhet: Arbete med ungdomar. Goda datakunskaper. Kunskap i E-sport och dels spela och bygga datorkomponenter är meriterande. God förmåga att kommunicera i tal och skrift. 

Personliga egenskaper: Tillgänglighet, förtroende och har integritet. Är van att hantera konflikt och stress. Förmåga att samverkan med andra, och är flexibel. Har ett inkluderande synsätt och ser att alla är lika värda. 

Referenser: Ange 3-4 personer som du har jobbat med. Ange namn ort, telefon och arbetsplatser ni arbetade på . 

Arbetslivserfarenhet 
Arbete med ungdomar i grupper och individuellt. Arbete i personalgrupper. Arbete med dator. Arbete med att göra aktiviteter. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05. Eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 
Följ oss gärna på Facebook och Instagram 

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen. 

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-23
Arbetsgivarens referensnummer: A876654

Upplysningar

Göran Ahlström
Arbetsledare ungdomens hus
0921-623 32

Annelie Wemmenhag
Vision
070-2462205
0921-62205
vision@boden.se

Dela detta jobb

Fritidsledare

Bodens kommun