forskolejobb.se

von Bahrs förskola

Är du utbildad förskollärare? Trivs du att arbeta i en Reggio Emilia-inspirerad verksamhet? Då är du välkommen till oss att utmanas och utvecklas med väl utvecklade digitala lärmiljöer!
Vi ser fram emot din ansökan!

Von Bahrs förskola är en Reggio Emilia inspirerad förskola. Lärmiljöerna på förskolan erbjuder barnen mötesplatser som inbjuder till kommunikation, samarbete och grupplärande. Vi arbetar aktivt för att barnen ska få en möjlighet att vara digitala och demokratiska världsmedborgare. Vi arbetar i åldersnära grupper och det sker en progression i miljöerna. Vår organisation är väl utvecklad och den möjliggör reflektion och fortbildning i olika sammanhang. Vi arbetar i ett projekterande och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som grund för reflektion och fortsatt utveckling. Som stöd i detta arbete har vi en utvecklad modell för dokumentation. På förskolan finns en pedagogista som stödjer och utmanar det pedagogiska arbetet.

Läs gärna mer om verksamheten här (http://www.vonbahrsforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Tillsammans med övriga förskollärare ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utveckling av verksamheten. Du skall arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum. Du arbetar så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken. Till din hjälp har du kollegor och ett ledningsteam med rektor, pedagogista och utvecklingsgruppledare. Du förväntas kunna arbeta förskolans öppettider och dessa kan variera från år till år. Skolverkets kompetensprofil för förskollärare ligger till grund för ditt arbete.

Din bakgrund
Förskollärarlegitimation eller behörighetsgivande förskollärarexamen som berättigar till introduktionsperiod är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete med projekterande arbetssätt och pedagogisk dokumentation. I din undervisning är det önskvärt att du kan använda digitala verktyg tillsammans med barnen. Du har både ansenliga IT-kunskaper samt god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och din pedagogiska förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap är också utmärkt. I övrigt har du en skicklig samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna-Karin Sund, rektor, 018-727 83 90

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till von Bahrs förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb