forskolejobb.se

Logo

Förskollärare till Västra Ängbys Förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Förskollärare till Västra Ängbys Förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Västra Ängbys förskola är belägen i ett lungt bostadsområde. Förskolan ha tre avdelningar med ca 65 barn. Vi har närhet till skog och lekplatser och förskolan arbetar Reggio Emilio inspirerat. Vi söker nu en engagerad förskollärare till ett av förskolans arbetslag.

Som medarbetare i Knivsta kommuns förskoleverksamhet får du ta del av:

- Lokalt avtal med pedagogisk utvecklingstid i snitt 6 timmar per vecka
- IKT som en naturlig del av det pedagogiska arbetet i vardagen
- NTA, Natur och teknik för alla- Processledning med projektinriktat arbetssätt
- Kompetens och utvecklingsdagar 4 ggr per år
- Gemensamma kommunövergripande kompetenssatsningar inom aktuella utvecklingsområden
- Fria pedagogiska måltider
- Friskvårdsbidrag

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är medforskare i barnens vardag samt arbetar för att visa varje barn respekt. Vi söker dig som kan lyssna in samt ställa frågor istället för svar och som kan finnas med som ett stöd för barnet när hen funderar på och upptäcker sin omvärld.

Förskolan har den här terminen bland fördjupat sig i normkreativitet och vi ser gärna att du också är intresserad av det.

Vi vill att du har erfarenhet av yrket samt har stor samarbetsförmåga, vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö.
Du har ett nyfiket och positivt förhållningssätt samt ser möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlighet.

Varmt välkommen att höra av dig till mig för ytterligare information

Vi ser fram emot din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är legitimerad förskollärare och gärna har några års erfarenhet av yrket.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare till Västra Ängbys Förskola

Knivsta kommun, utbildningskontoret