forskolejobb.se

Tiunda förskola

Är du förskollärare med vilja, engagemang och drivkraft för att vara med och skapa en förskola med hög kvalitet?
Välkommen till Tiunda förskola!

Vi ser oss pedagoger som engagerade, medforskande och arbetar utforskande med barnen. Vi anser att lärande, omsorg och lek bildar en helhet. Vi utgår från att barn är nyfikna, utforskande, kompetenta och kreativa i sitt kunskapssökande. Barn lär på lika sätt- enskilt, tillsammans med andra barn och vuxna.
Vi vill att digitalisering och hållbar utveckling ska ses som en naturlig del på Tiunda förskola, där barn och pedagoger tillsammans söker nya kunskaper och erfarenheter. Här vill vi att just du bidrar.
Förskolan ligger i Luthagen med närhet till Stabbyskogen och parkmiljöer.

Här kan du läsa mer om Tiunda förskola (http://www.tiundaforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du är trygg i rollen att leda den pedagogiska verksamheten på förskolan. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen i aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarlegitimation eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Vi ser gärna att du har handledarutbildning. Att du har erfarenhet av arbete i förskola eller skola är en förutsättning för arbetet. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, IT-kunskaper samt kännedom om Skollag och läroplan. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker samt har en god ledarskapsförmåga. Du är en serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Eriksson, rektor, 018-727 73 13

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, 018-727 24 77

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Tiundaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb