forskolejobb.se

Tiunda förskola

Är du utbildad förskollärare med engagemang och är sugen på att utveckla Tiunda förskola till en lärande och rolig förskola för våra barn? Du får möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas och att arbeta för en god arbetsmiljö. Som anställd i Uppsala kommun får du arbetskläder för utomhusbruk, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling.
Lockar det? Lämna en ansökan till oss!

Tiunda förskola är integrerad i Tiunda skola och är relativt ny. Förskolan ligger i anslutning till Stabbyskogen och andra parkområden i närheten.

Läs mer om förskolan här (http://www.tiundaforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
På Tiunda förskola har du möjlighet att växa i din yrkesroll. Då förskolan är relativt ny får du också möjlighet att påverka och utveckla förskolans kvalitet.
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Utifrån Skollag, Läroplan och andra styrdokument planerar, genomför och utvecklar du verksamheten tillsammans med kollegor så att barnens tid på förskolan ska vara utmanande, lärande och rolig.


Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation. Du har tidigare erfarenhet av att leda arbetslag. Du har även erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, gärna erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Arbetet kräver att du har IT kunskaper och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Önskvärt är att du också har kunskaper i att dokumentera i Unikum.

Som person är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Eriksson, rektor, 018-727 73 13 (#)

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Tiunda förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb