forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till Sigfridshemmet förskola

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Förskollärare till Sigfridshemmet förskola

Om tjänsten

Förskolan Sigfridshemmet är Växjö äldsta förskola. Vår fina förskola ligger på Arabyområdet med stora grönområden intill. Förskolan består av 3 avdelningar med ca 55 barn. På förskolan är språkutvecklande arbetet i fokus och vi strävar efter att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla. Vi arbetar aktivt med TAKK, Tecken som alternativ kompletterande kommunikation. Det är meriterande om du har det, men har du det inte, kommer du att få utbildning i det. Att arbeta på Förskolan Sigfridshemmet innebär att du tar ansvar för det som förväntas av en förskollärare. Du är aktiv och har ett flexibelt arbetssätt med insikten att olika barngrupper kräver olika arbetssätt och du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Du har ett stort engagemang och är villig att dela med dig av dina erfarenheter och lärdomar inom yrket. Du organiserar och planerar arbetet i verksamheten utifrån både det enskilda barnet och barngruppens förutsättningar tillsammans med arbetslaget. Som förskollärare kommer du dokumentera lärprocesser samt analysera och utveckla verksamheten utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete. Förskolan använder verktyget IST för dokumentation, kommunikation och information.

Din profil

Vi söker nu dig som är legitimerad förskollärare eller snart kommer att bli examinerad förskollärare, Vi söker dig som alltid har barnen i fokus. Tillsammans med dina kollegor vill du bygga en utvecklande och inkluderande verksamhet som är trygg, rolig och lärorik. Du har en förmåga till helhetssyn och ansvarstagande. Som person är du modig och inte räds att ta dig an nya utmaningar när det behövs.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2023-01-02 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-11-27

Referensnummer

UTBF 524/22

Kontakt

Madelaine Stalfors

Rektor

0470-79 64 06

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet nås via kontaktcenter

0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Förskollärare till Sigfridshemmet förskola

Växjö kommun