forskolejobb.se

Savannens förskola ligger centralt belägen i Bräkne-Hoby. I förskolans närområde finns både skog, parkområden och lekplatser. Förskolan består av tre avdelningar för barn i åldrarna mellan 1-5 år.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet. Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och för att utbildning och undervisning bedrivs i enlighet med målen i förskolans läroplan.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget främja alla barns utveckling och lärande samt erbjuda varje barn en trygg omsorg. Utbildningen präglas av att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och professionell i din yrkesroll.

Du har ett stort intresse för förskolans pedagogik och är flexibel inför att arbeta med förskolebarn i olika åldrar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor.

Vi förutsätter att du har adekvat digital kompetens.

Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos
Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förskollärare till Savannens förskola

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb