forskolejobb.se

Logo

Förskollärare till Pilagårdens förskola i Östra Ljungby

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

Förskollärare till Pilagårdens förskola i Östra Ljungby

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus – att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund ”Vi i Klippan” och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Pilagårdens förskola består av 3 avdelningar som arbetar åldersintegrerat 1-2 år, 3-4 år och 5-6 år. Här arbetar förskollärare och barnskötare tillsammans i arbetslag.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Hos oss får du:

  • vara med och påverka och utveckla undervisning och utbildning genom samverkan med kollegor från den egna, såväl som från andra förskolor

  • utvecklas i din roll som förskollärare genom ett stort kollegialt utbyte med andra förskollärare samt ett nära ledarskap

  • reflektionstid, enskilt och tillsammans med arbetslag

  • stödfunktioner som specialpedagoger i nära samarbete med förskolan

Kvalifikationer

Du är tydlig i ditt ledarskap, skapar engagemang och delaktighet samt ser till varje barns behov. Du ska ha god förståelse för barns olika sätt att lära och hur du som pedagog kan utmana barnen i att ta nya steg i sitt lärande. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och pedagogisk dokumentation. Du ser det som en självklarhet att arbeta med reflektionsprotokoll och dokumentation där barnens lärande synliggörs.

Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Har en förmåga att driva utvecklingsarbete och aktivt implementera läroplanens intentioner i verksamheten. Du är intresserad av systematiskt kvalitetsarbete.

Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring. Du ser en vikt i att utveckla lärmiljöerna så att de stöder barnen i deras lärande. Du är intresserad av att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg.
Du är utbildad förskollärare med svensk legitimation. Du är välkommen med din ansökan även om du inte ännu fått din legitimation.

Erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Annette Backe , Rektor
Telefon 043528572
Mobil 0721577340
E-post annette.backe@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Verksamhetsområde Förskola

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare till Pilagårdens förskola i Östra Ljungby

Klippans kommun