forskolejobb.se

Öfre Slotts förskola

Är du utbildad förskollärare och vill arbeta i ett litet sammanhang men mot stora mål? Vill du se barnen växa och utvecklas under din och dina kollegors ledning? Vi har ett högt engagemang och nära samarbete i personalgruppen!
Välkommen med din ansökan!

Vår vision är vi lär, vi leker, vi lyckas och som förskollärare hos oss blir din utmaning att hjälpa barnen att nå vår vision. Du arbetar med läroplanen och skollagen som levande dokument och med barnet i fokus. För att på bästa sätt förbereda barnen inför framtiden är ditt viktigaste uppdrag att vara här och nu precis som barnen är.
Öfre Slotts förskola är en av kommunens minsta förskolor och vi har i dagsläget 24 barn fördelade på två avdelningar. Vi har ett unikt läge med närhet till stadens stora utbud av museum, parker och teatrar.

Läs gärna mer om verksamheten här (https://ofreslottsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare ansvarar du för förskolans undervisning. Du delar ansvaret för att utveckla utbildningen tillsammans med en annan förskollärare och i nära samarbete med utbildade barnskötare. Vi söker dig som gillar att leda kollegor, vill utvecklas i ditt yrke och brinner för omvärldsbevakning, forskningsrön och för att barnen på vår förskola får sin bästa möjliga barndom. Självklart är du väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har förmåga att omsätta dem i praktiken, där barnen är huvudpersonerna. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare att ansvara för planering, reflektion, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnens lärmiljö står i centrum.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och gärna dessutom handledarutbildning, 7,5 hp. Vi värdesätter om du har erfarenhet av arbete i förskola samt digital kompetens. Du har också god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person är du flexibel vilket innebär att du har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en väl utvecklad ledarskapsförmåga men också en god samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och i övrigt har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Margareta Fredin, rektor, 018-727 61 32

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 77

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Öfre Slotts förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb