forskolejobb.se

Myrgångens förskola

Har du ett driv och ser vikten av att bygga relationer med så väl barn som vuxna? Är din människosyn att alla vill, efter sina förutsättningar?
Välkommen till Myrgångens förskola!

Delaktighet och inflytande för såväl barn som pedagoger genomsyrar Myrgången. Här tas beslut som påverkar förskolans helhet tillsamans. Vi tror på kraften hos alla och att vara olika ser vi som en tillgång. Ny rektor kom 30 mars och just nu sjuder det av olika aktiviteter om hur vill vi arbeta till hösten. Att tänka ett nu läge är ett nu läge är vktigt.

Förskolan består av 5 avdelningar som arbetar i två team, stora lokaler som är några år det ger oss alla möjligheter att påverka och ändra miljöerna. Det är arbetslagen som tillsamns beslutar om hur miljöerna på avdelningen skall vara utformade, hur arbetet skall indelas allt utifrån barnens intresse, pedagogenas kompetens och självklart Lpfö 18! Förskolegården är stor och indelad i olika sektioner. Det är nära till olika naturresurser så som vatten, ängar och skog. Bostadsområdet som förskolan ligger i kan beskrivas som en lantligmiljö men med täta turer på lokaltrafiken.

Ditt uppdrag
Du kommer att jobba i team med olika yrkesgrupper. Det är tillsammans på förskolan som vi driver och utveckla barnens lärande. Pedagoger på Myrgången har stor frihet att utforma undervisningen utifrån barnens intressen och deras rätt att ha inflytande. Det finns alltid utrymme för kreativa idéer och spännande utmaningar. Arbetet genomsyras av gemenskap och arbetsglädje. Vi fokuserar på möjligheter och tillsammans är vi starka.

Är det ditt första arbete som förskollärare erbjuds du en mentor som du får träffa på arbetstid. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider och friskvård. Reflektionstiden innefattar både i grupp och enskilt.

Vissa kvällsmöten kan förekomma efter 17.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Då dokumentation och kommunikation med vårdnadshavare sker digtalt via Unikum behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha datorvana. Det är även meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska och kunskaper i dokumentation och Unikum.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samtidigt som du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anneli Springe, rektor, 018-727 80 80

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Myrgångens förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb