forskolejobb.se

Lövstalöts förskola

Är du förskollärare som tycker att det är stimulerande att ansvara för utvecklings- och förbättringsfrågor? Vill du vara med och skapa framtidens förskola samt påverka barns utveckling och framtid?
Välkommen till Lövstalöts förskola!

Lövstalöts förskola har ett arbetssätt som präglas av projektarbete och pedagogisk dokumentation. Med hjälp av dokumentation och reflektion synliggör vi och tar tillvara på barnens intressen, behov och lärprocesser, vilket resulterar i en föränderlig lärmiljö. Pedagogerna har ett stort engagemang för att utveckla och förbättra verksamheten. Vi söker medarbetare till vår förskola som har vilja, engagemang och drivkraft för att vara med och skapa en förskola med hög kvalitet. Lövstalöts förskola ligger i samhället Lövstalöt ungefär 13 km norr om Uppsala med goda bussförbindelser.
Som anställd i Uppsala kommun får du friskvårdskuponger och möjlighet till kompetensutveckling. Du får också arbetskläder för utomhusbruk.

Här kan du läsa mer om Lövstalöts förskola (http://www.lovstalotsforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget. Du ska använda IT som ett hjälpmedel för dokumentationen, vi använder lärplattor, datorer, projektorer samt kommunicerar och dokumenterar genom webbportalen Unikum.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du har förskollärarlegitimation alternativt inväntar du legitimation. Har du handledarutbildning för VFU-studenter ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete eller VFU på förskola. Att du har god kännedom om både skollag och förskolans läroplan, kan hantera dator som ett arbetsredskap samt har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt har en god ledarskapsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mari Wennberg, rektor, 018-727 79 22

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Lövstalöts förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Dela detta jobb