forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Förskollärare till Ladugårdsmarkens förskola

Ansök nu

Förskollärare till Ladugårdsmarkens förskola

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Ladugårdsmarkens förskola ligger på Norra Fäladen i Lund, där det finns en fantastisk närmiljö som vi gärna besöker, både till fots och med våra el-lådcyklar. Norra Fäladen har förutom sin natur också en härlig mix av människor som berikar området.

I förskoleområdet Norra Fäladen ingår även förskolorna Lönneberga, Saltkråkan, Delfinen, Annegården, Hans o Greta och Rida Ranka, vilka vi har ett givande samarbete med.

Ladugårdsmarken består av stora fina nyrenoverade lokaler som i dagsläget består av sex avdelningar. Barnen möts varje dag av en tillgänglig lärmiljö som förändras utifrån deras behov. Vi använder miljön som en tredje pedagog och arbetar utifrån ett projekterande arbetssätt där vi är nyfikna medskapare.

I vårt värdegrundsarbete arbetar vi efter metoden Bygga Broar, en metod för att bland annat stärka barns rättigheter och främja integration. Vi arbetar med lära känna samtal inför introduktionen och bjuder in till föräldradialoger i viktiga ämnen. Detta ser vi som en framgångsfaktor i relationerna till våra vårdnadshavare.

Vi lägger stort fokus på det språkfrämjande arbetet. Vi är inne i ett spännande språkprojekt på hela Norra Fäladen med föreläsningar, handledningar och kollegiala diskussioner. 

Personal och ledning arbetar tillsammans för att behålla och utveckla den arbetsglädje och höga måluppfyllelse som förskolan har. Vi som arbetar på Ladugårdsmarken har ett driv att utveckla och utmana barnen och varandra genom att se allas kompetenser som värdefulla.

På Ladugårdsmarken finns det stora möjligheter att utvecklas i sin roll, bland annat genom det kollegiala lärandet och den reflektionskultur som råder. 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss är du med och utvecklar en förskola i världsklass. Du har ansvar för att driva den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du arbetar aktivt med att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola med vår läroplan som utgångspunkt.

För att möjliggöra att verksamheten håller hög kvalité är planering, reflektion, analys och dokumentation viktiga delar. I dokumentationen använder du dig av digital teknik.
 

Vi söker dig som

Är legitimerad förskollärare, alternativt färdigutbildad och väntar på din legitimation.

Du har ett intresse för det digitala arbetet i förskolan och ser digitala verktyg som ett naturligt inslag i förskolans verksamhet.

Du vill arbeta som en närvarande och medskapande pedagog där du följer barnens intresse för att driva projekten vidare.

Du använder miljön som den tredje pedagogen och ser vikten av en tillgänglig och inspirerande lärmiljö.

Du har ett medvetet hållbarhetstänk. Vi arbetar med Grön Flagg och är i startgroparna för vårt arbetet med måltidspedagogik.

Du är en god relationsskapare.

Du tycker det är viktigt med gott samarbete, och ser dig själv som en del i helheten. 

Du är en tydlig och initiativtagande person samtidigt som du är flexibel.

Du vill utvecklas och kunna påverka verksamheten.

Du har ett språkfrämjande fokus i ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Unikum, G-suite och skola 24, då dessa system används regelbundet.

Låter detta som dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2023-01-30

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-11-27

Referensnummer

2022/1468

Kontaktperson(er)

  • Annika Lindahl, biträdande rektor, 046-3593731

Facklig(a) företrädare

  • Linda Johansson, Lärarförbundet, 046-3593940

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Ladugårdsmarkens förskola

Förskolejobb i barn- och skolförvaltningen