forskolejobb.se

Kungsängens förskola

Är du legitimerad förskollärare? Vill du arbeta med engagerade kollegor som brinner för sitt uppdrag?
Välkommen till Kungsängens förskola!

Kungsängens förskola arbetar i enlighet med skollag, läroplan och våra kommunala riktlinjer. Hos oss ska alla känna trygghet, respekt och glädje. Barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga och ha närvarande och undervisande pedagoger. Lärmiljön är flexibel där barnen är delaktiga i förändringen. Vi vill ta till vara barnens nyfikenhet och lust att lära.

Som anställd i Uppsala kommun får du friskvårdskuponger och möjlighet till kompetensutveckling. Du får också arbetskläder för utomhusbruk.

Ditt uppdrag
Du kommer tillsammans med övriga pedagoger att ansvara för planering, reflektion, dokumentation och utvärdering av arbetet med er lärgrupp och förskolans utbildning. Du förväntas att kunna stimulera varje barn utveckling och lärande i förhållande till förskolans mål.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på förskola. Har du erfarenhet av att arbeta med förskolans styrdokument och kan omsätta dem i praktiken ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt att du har goda kunskaper i office samt är van att arbeta med Ipad. Det är även meriterande om du har kunskaper i någon form av lärplattform som till exempel Unikum.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och kan se det enskilda barnets och gruppens behov.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Marie Bjersby Edin, rektor, 072 537 84 92 alternativt 018-727 63 45.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018 727 24 77.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Kungsängens förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Dela detta jobb