forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Förskollärare till Kottens förskola, Frödinge

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Förskollärare till Kottens förskola, Frödinge

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker en Förskollärare till Kottens förskola i Frödinge.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka tjänsten som förskollärare hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Ditt nya jobb

Som förskollärare ansvara du för att planera, genomföra och utvärderar det pedagogiska arbetet på din arbetsplats tillsammans med övriga kollegor. Du är väl insatt i förskolans läroplan och bidrar till att dess mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Vi som arbetar i förskolan tror på det kompetenta barnet med en inneboende vilja att upptäcka, uppleva och lära sig. Genom lek och lustfyllt lärande vill vi stimulera och bevara barnens naturliga nyfikenhet, ge dem tid och utrymme till att tänka och reflektera själva samt ta till vara deras lust att lära. Vi lägger stor vikt vid skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas och lära.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 

  • högskoleutbildning och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskola
  • erfarenhet av liknande arbete inom förskola

Vidare söker vi dig som är en ansvarstagande person som arbetar aktivt för att skapa engagemang och delaktighet bland såväl kollegor som barn. Du har en positiv inställning och en kreativ fallenhet i ditt arbete, vilket tar sig i uttryck genom att du bidrar med tankar och förslag i arbetsrelaterade frågor. Du samverkar bra med andra och har lätt för att skapa goda, förtroendefulla relationer genom att relatera till andra på ett öppet och lyhört sätt. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och anpassar din kommunikation till mottagaren där du visar på en god kunskap och förståelse för människors olika förutsättningar. Du visar även på en god kvalitetsmedvetenhet i ditt arbete där du är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument, samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa i ditt arbete. 

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:  Heltid
Tillträde: Januari 2023

Ansökan

Sista ansökningsdatum:11 november 
Urval och intervjuer kan komma ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Adisa Omerovic

Rektor

0492-769233

adisa.omerovic@utb.vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till Kottens förskola, Frödinge

Vimmerby kommun